Tango Frostbite festivaali Helsinsingissä

frostland_allwhite_0

 

Jokavuotinen argentiinalaisen tangon megatapahtuma, Tango Frostbite 2015 järjestetään jälleen torstaista sunnuntaihin 19.-22.2.2015 ! Kursseja, esityksiä ja milongoja eli tanssia aamusta iltaan. Paras tapa aloittaa tangon harrastus, on osallistua tämän tyyppiselle festivaalille! Tutustut tangoihmisiin ja näet mitä tango voi parhaimmillaan olla! Pitkänlinjan harrastajalle festivaali tarjoaa 4 päivää tanssia, upeita tanssijoita ympäri Suomen ja maailmalta! Tule siis sinäkin mukaan!

Tämä on Suomen tangoskenen parhaimmistoa SaunaTangon lisäksi (joka järjestetään taas kesäkuussa).

Tule siis mukaan talven viileimpään tangotapahtumaan Tango Frostbiteen, myös Tango Room mukana tapahtumassa myymässä kenkiä! Tapahtumapaikalla myös mukana muita myyjiä, eli jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Upeita tanssivaatteita ja -kenkiä!

M46 Turquoise silver exlusive