Etkö löytänyt sopivia?

Etkö löytänyt sopivia kenkiä itsellesi?

naisen pää, kysymysmerkkejä

Kaikki tanssikenkämyyjät Suomessa löydät tältä sivustolta, toivon että se auttaa sinua löytämään hyvät tanssikengät itsellesi!

Katso Tango Roomin oma Second Hand- sivusto. Sivusto on asiakkaiden oma kirpputori-sivu! Tee löytöjä tai jätä oma ilmoituksesi! Myös Facebookissa toimii erittäin aktiivinen tanssitarvikkeiden second-hand ryhmä, jossa myynnissä paljon kenkiä!

Jos haluat lisätietoja, voit lukea blogistani mm. tanssikenkien koron korkeudesta tai kokomerkinnöistä yms.

Argentiinalaisen tangon kengistä kannattaa tiedustella myös suoraan tanssiopettajilta, monet tanssikoulut myyvät myös itsekenkiä!

Kaisa&Hernan  (Helsinki)

Pasi&Maria (Tampere)

Arttu&Carina (Tampere)

Voit myös pyytää, että tilaan kengät sinulle suoraan valmistajalta.

Alla oleva linkki  vie sinut suoraan italialaisen Tangoleran sivuille ja saksalaisen Werner Kernin sivuille. Näitä kenkiä voit tilata Tango Roomin kautta!

Tangolera
Werner Kern

Huomaa tilatessa:

  • Tangoleran mallisto on tilattavissa vapaasti, eli voit tilata – mutta mikäli kengät eivät sovi – ei sinun niitä tarvitse lunastaa. Werner Kernin kenkiä tilaan lähinnnä vain jos lunastat kengät, eli toivon että sinulla on kokemusta kengistä jotka olet tilaamassa.
  • Tutustu mallistoihin ja ota rohkeasti yhteyttä – niin kerron sinulle lisää! Tilausajat vaihtelevat 2 viikosta 3 kuukauteen.
  • Käyttämättömillä kengillä on 14 päivän palautusoikeus.
  • Postituskulut ovat 10€/paketti (postitus Suomessa). Postituskulut veloitetaan aina, myös silloin kun kengät palautetaan.

Tutustu myös ulkomaisiin nettikauppoihin ja lue lisää blogistani tanssikengät netistä!

***

Yleistä tanssitietoutta ja lisää linkkejä tanssin maailmaan Suomessa: http://tanssi.net/

****

Artikkelikuva (naisen kuva ja kysymysmerkkejä) lainattu (4.2.2015) Lähitapiolan sivustolta: http://omatalous.lahitapiola.fi/tietoa-meista/artikkeli/1310376283194/miten-fuusio-vaikuttaa-asioihini-

Tallenna